torstai 16. huhtikuuta 2015

Hiljaiseloa

Eipä ole bloggaaminen taas napannut yhtään! Jos nyt sny-pakettien välillä vielä yhden päivityksen ehtisi tehdä :D käsityörintamalla on ollut tuo ristipistotyö, joka edelleen odottaa jälkipistoja :D sen lisäksi joitakin sukkia on valmistunut, mutta kaikki tietysti päättelemättä... Tällä hetkellä täällä näyttää tältä:

Siinä on kesken bolero häihin, kesäinen virkattu paita ja tietysti sukat... Bolero on melkein valmia kylläkin jo, vielä pitää toiselle kaasolle tehdä bolero ja toisen viimeistellä :) jotain olen valmiiksikin saanut muullakin rintamalla, mutta sny-kieroksen vuoksi en voi tässä nyt julkaista kaikkea, mikäli on uteliaita ystäviä liikkeellä ;) odottelen nyt sitä seuraaavaa pakettiani jo aivan innolla, eiköhän  se pian tule kun maanantaina on viimeinen lähetyspäivä :) 



2 kommenttia:

  1. Maanantaina lähtee pakettisi postiin :) aika tuntuu menevän ihan liian nopsaan...katsotaan mitä sitten pidät lempparipaketista...

    sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meinas olla paketin kanssa sama homma, nyt pitää seuraavaa alkaa kasaamaan nopeammin :) toivottavasti paketissa on jotain ihanaa lempparia ja jotain uutta tuttavuutta jälleen :)

      Poista