perjantai 3. lokakuuta 2014

Jos koittais alottaa ihan tosissaan tän blogin pidon :)

Ajattelin että nyt kun jäin työttömäksi, voisi jostain löytää aikaa ja mielenkiintoa blogin kirjoitteluun. En nyt tarkkaan tiedä pysynkö pelkissä käsitöissä vai tuleeko kirjoiteltua muutakin elämästäni. Mutta elämästäni tällä hetkellä sen verran että tämän kuun alussa jäin nyt työttömäksi ja työnhaku on päällä. Toistaiseksi asun Seinäjoella, mutta olisi tarkoitus muuttaa Satakuntaan vuodenvaihteessa, kun tehdään kotitilallani sukupolvenvaihdos. Tässäpä tulee vastaan se seuraava ongelma, eli asunto. Töitä kun ei ole niin eipä taida asuntolainaakaan herua :/ saapi nähdä miten tämä tilanne tästä selätetään.

Jos nyt samaan päivitykseen laittaisi tästä päivästä sen verran, että jotain valmistakin on tullut :) elikkäs vauvanpeitto ja mun vauvana toimi tällä kertaa Hilma :)



Lanka: Novita Onni
Ohje: vyötteessä
Puikot: 3,5 puiset pyöröt

Valmistuneen peiton lisäksi tuli tänään käytyä Seinäjoen käsityömessuilla. Aika samaa oli kuin edellisvuosinakin, mutta piti nyt käydä kun vielä täällä asun. Seuraavassa kuvassa messujen saldo. Vihreä-musta hot socks pääsikin jo messuiltaostetuille pyöröille kun yritän opetella tykkäämään magic loop tekniikasta :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti